De bedste

Betting sider i 2020

Min. 18 år - Sponsoreret indhold
5 stjerner 5 Bonus til nye spillere: Spil for 500 kr og få 500 kr som free bet Hent bonus

Studér din betting side

Det er til ens bedste interesse at kende alle muligheder, inden man placere et odds. Det er derfor vigtigt at sætte sig ind i hvilke kampe der er at spille på og hvad de individuelle hold giver igen, når man placere et odds.

Info om dansk odds

  • Popularitet: ca. 5.806.015
  • Aktive spillere: ca. 2.148.225
  • valuta: DKK
  • Aldersgrænse: 18+

Eksempler af odds typer: Betting, Hestevæddeløb, Spillemaskiner, Lotterier, Online Casino

Licens autoritet: Spillemyndigheden

Vil du vide mere om de mange fordele og ulemper, der er ved de forskellige betting sider, så læs med under billedet.

fodbold betting

Derfor er det vigtigt at vælge en betting site med dansk spillelicens

Til at starte med vil vi her på Spillefuglen.com, gøre det klart at vi kun linker til betting sider med dansk spillelicens – dette har stor fordel for dig.

For at oprette en dansk betting site er det en lov at man er dækket af dansk spillelicens. Der er to typer spillelicenser, type 1 giver tilladelse til at placere væddemål på begivenheder.

Når man vælger en betting site fra udlandet kan man ikke vide sig sikker på de konkrete forhold, dette forekommer fordi alle lande har forskellige regler og sikkerhedsnet.

Det danske sikkerhedsnet er kompliceret og underbygges af mange love. Derfor har vi sammensat en guide til dig, så du kender den mest sikre måde at lave online væddemål.

Er du klar til at tage det næste skridt i forhold til dine betting interesse?

Før man begynder på betting er der mange ting at sætte sig ind i. Men det kan være en sjov og udfordrende måde at udfolde sin interesse for sport. Her på siden kan man få information og råd i forhold til at komme i gang med betting på nettet. Der er mange måder at oddse på, så om du er til fodbold, håndbold, hestevæddeløb eller noget så simpelt som dronningens nytårstale, er der et meget bredt katalog at vælge mellem.

De forskellige måder at oddse på

Der findes flere forskellige typer odds, fx “the straight bet” hvor man ikke kommer til at vinde det helt store honorar med det samme, med derimod kan vinde over et længere stykke tid. Derudover kan man vælge at bruge “the parley bet” hvor man kan vinde store præmier ved meget få odds. Denne vej er mere usikker, men hvis man rammer rigtigt, kan man vinde stort!

Mange bruger “hedging” som en metode til at få større chancer for at vinde lige meget hvad, det betyder simpelthen at man også oddser på modsatte hold, og på den måde vinder en gevinst lige meget hvad, selvom ens Parley bet ikke går ind.

Det eneste tidspunkt hvor hedging teknikken fungere er sammen med et parley bet, så vær sikker på at det kan betale sig når du placere dine bets. Desuden påpeger dette punkt kun en lille del af teknikkerne på betting sider, og vi anbefaler at man gør sig klog på disse, inden man bevæger sig ud i væddemål.